Σχετικά με μας

Για οικονομία και αξιοπιστία κι όχι για μιας χρήσης εργαλεία. Δραστηριοποιούμαστε στο χώρο των βιομηχανικών ειδών και των εργαλείων, για τον επαγγελματία και τον ιδιώτη ερασιτέχνη, από το 1991.

Στόχος μας είναι η καλύτερη και πιο άμεση εξυπηρέτηση τόσο των επαγγελματιών όσο και των ερασιτεχνών σε ό,τι αφορά την αγορά, υποστήριξη, ενημέρωση και παροχή συμβουλών σε θέματα εργαλείων, εξαρτημάτων, βιομηχανικού εξοπλισμού κ.α.

Για το λόγο αυτό δημιουργήσαμε μια μεγάλη ποικιλία εργαλείων και εξαρτημάτων από μάρκες και χώρες στα εργαλεία και τα βιομηχανικά είδη (ηλεκτρικά εργαλεία, εργαλεία χειρός, αεροσυμπιεστές, ηλεκτροσυγκολλήσεις, αντλίες, δίσκοι κοπής και λείανσης, είδη ατομικής προστασίας προσωπικού κ.α.). Εκτός όμως από την ετοιμοπαράδοτη γκάμα εργαλείων μας, επιδιώκουμε να είναι κάθε στιγμή εφικτό οποιαδήποτε κι αν είναι η απαίτηση και η ανάγκη του  πελάτη-συνεργάτη μας σε εργαλεία και βιομηχανικά είδη, να είμαστε σε θέση να την πραγματοποιήσουμε, άμεσα κι αξιόπιστα και σε μικρό χρονικό διάστημα. Ακόμα δηλαδή κι αν κάποιο εργαλείο δεν είναι ετοιμοπαράδοτο έχουμε τη δυνατότηα με το δίκτυο συνεργατών που έχουμε χτίσει να το έχουμε σε μια 1-2 μέρες.  Συνεπώς για εμάς το σλόγκαν “ό,τι εργαλείο χρειαστείς, Κανελλής Εργαλεία και θα το βρεις” αποτελεί έναν συνεχή στόχο.

Επίσης στην προσπάθειά μας για καλύτερη εξυπηρέτηση επιλέξαμε τη μεταφορά μας σε νέο κτίριο στην περιοχή των Παλαιών Βόλο, Ελασσόνος 27, σε έναν άνετο χώρο προκειμένου να υπάρχει η μεγαλύτερη δυνατή ποικιλία εργαλείων και ανταλλακτικών εργαλείων για την καλύτερη και πιο άμεση εξυπηρέτησή σας, με ευκολία στάσης και στάθμευσης.

Μέλημά μας εκτός από την άμεση και υπεύθυνη εξυπηρέτηση τόσο των επαγγελματιών όσο και των ερασιτεχνών είναι να προτείνουμε τα κατάλληλα εργαλεία για την κατάλληλη εργασία αλλά και παρέχουμε πληροφορίες και τεχνικές συμβουλές με βάση των παρεχόμενο εξοπλισμό – το κατάλληλο εργαλείο για την αντίστοιχη δουλειά!Όλα αυτά με βάση την εμπειρία μας, την προσπάθειά μας για συνεχή ενημέρωση αλλά και με βάση την άριστη συνεργασία που έχουμε με τους συνεργάτες μας και τους πιο γνωστούς  κατασκευαστές εργαλείων (Metabo, Unimac, Knipex, Gedore, Stanley, Beta, Bosch,  Makita, Force, Hilti κ.α.).

Αναζητώντας όλα αυτά τα χρόνια “τα καλύτερα εργαλεία στις καλύτερες τιμές” έχουμε καταφέρει να οικοδομήσουμε μια σχέση εμπιστοσύνης με τους συνεργάτες και τους πελάτες μας.

Γιατί για εμάς ο κάθε πελάτης, δεν είναι απλά ένας ακόμα πελάτης, αλλά ξεχωριστός συνεργάτης με τις δικές του ιδιαίτερες ανάγκες.