Τρόποι παραγγελίας

Στείλτε μας e-mail info@kanellis.gr, kanellis.tools@gmail.com  ή πάρτε μας τηλέφωνο και ζητήστε να σας κάνουμε την προσφορά μας για τα εργαλεία που ενδιαφέρεστε να αγοράσετε.

Τα προϊόντα που επιθυμείτε μπορείτε να τα παραγγείλετε με τους παρακάτω τρόπους:

 1.     Ηλεκτρονικά

α)     στείλτε μας ένα e-mail με την παραγγελία σας στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση info@kanellis.gr. Μόλις η παραγγελίας σας είναι έτοιμη θα σας σταλεί ένα νέο e-mail που θα σας ενημερώνει ότι μπορείτε να την παραλάβετε.

β)    Στείλτε μας μήνυμα στο Facebook Κανελλής Εργαλεία με την παραγγελία σας. Μόλις η παραγγελίας σας είναι έτοιμη θα σας σταλεί ένα νέο μήνυμα στο δικό σας fb που θα σας ενημερώνει ότι μπορείτε να την παραλάβετε.

γ)     Σύντομα θα είναι έτοιμο και το ηλεκτρονικό μας κατάστημα από όπου θα μπορείτε να κάνετε τις παραγγελίες σας όσοι προτιμάτε το e-shoping, εύκολα, άνετα και άμεσα.

 2.     Τηλεφωνικά

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο 24210-27567 τις ώρες λειτουργίας του καταστήματός μας.

 3.     Με fax

Μπορείτε να μας αποστείλετε την παραγγελία σας στο 24210-36630  24 ώρες το 24ωρο, 7 μέρες της εβδομάδας. Στην περίπτωση αυτή παρακαλούμε πολύ να αναγράφετονται πλήρη στοιχεία τρόπου επικοινωνίας και τόπου αποστολής.

 

Η εταιρία μας εμπορεύεται πληθώρα προϊόντων. Υπάρχει το ενδεχόμενο κάποια από τα προϊόντα να μην υπάρχουν στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα. Εάν θέλετε να μας παραγγείλετε ή να προσθέσετε στην παραγγελία σας κάποιο προϊόν που δεν υπάρχει στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα, παρακαλούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας, είτε τηλεφωνικά είτε μέσω της φόρμας επικοινωνίας.